507-643-9835
Grote maten merken
grote maten mode
 • Gratis verzending bestellingen >€40,-
 • Gratis retour sturen Bij elke DPD shop in te leveren
 • Achteraf betalen Betaal 14 dagen na je aankoop
 • Altijd 5% korting Via het Bagoes spaarsysteem
5% Korting

Bij Bagoes altijd 5% korting!

Bij Bagoes altijd 5% korting via het waardepunten spaarsysteem

Je gespaarde waardecheque is nu in te leveren in de webshop.

Klik voor meer info »

Klantbeoordeling

8.9 8.9
 • 8
  Caa 24-09

  Snelle levering, tegenwoordig ook meteen retourlabel erbij Groot assortiment Leuke kortingsacties

 • 7
  Franja 22-09

  Prima

Naar boven

Grote maten 

Bagoes brengt de mooiste grote maten merken bij elkaar. In onze webwinkel en onze vaste verkooppunten in Alkmaar en Hoorn voeren wij naast de grote maten mode collectie van Bagoes een groot aantal Trendy en vlotte grote maten mode merken die een goede aanvulling vormen op onze eigen collectie. Trendy jeans broeken van Zizzi en Junarose. De kleding wordt aangevuld met een gevarieerd aanbod in (903) 612-8192 van diverse merken zoals JJ Footwear.
 

Nieuwe grote maten merken.

Sinds kort hebben we ons assortiment uitgebreid met grote maten panty's van Cette. Daarnaast hebben we de kleding collectie's opgenomen van diverse grote maten merken zoals Junarose het hippe merk voor een maatje meer van Vero Moda. Daarnaast nog een aantal nieuwe grote maten merken zoals  Adia, October, Gozzip, Rimini, Stark broeken en prachtige Lady Voloptuous grote maten vintage jurken van Lady V. 

Voor het winter seizoen 2017 hebben we de volgende merken toegevoegd. 2044842747 nieuw uit Spanje, het allom bekend grote maten merk Exelle en 404-888-4751 de plus size collectie van Smashed Lemon

Nieuw in de collectie een uitgebreid aanbod sportkleding in grote maten. De gehele (707) 309-8794 active collectie is online verkrijgbaar. Daarnaast een aantal artikelen van Zizzi en Junarose,  binnenkort de complete collectie van Zhenzi sport.